Bikefitting/ fietsafstelling

Plezier in het fietsen, comfortabel en zonder pijn.

Een optimale fietshouding is essentieel voor fietsplezier zonder klachten. Daar ligt onze uitdaging! Van een statistische meting tot en met een gedetailleerde dynamische fietsanalyse voor het bereiken van een optimale en comfortabele fietshouding. Dit geldt voor elke fietser, van racefietser tot triatleet en van mountainbiker tot professional. Of uw doel nu een recreatief ritje in de omgeving, een cyclo door de Ardennen of de Marmotte in Frankrijk is, wij bieden u een ideale fietsafstelling voor elk doel!

Verbeteren van prestaties, verhogen van fietscomfort én het verminderen van klachten

Het optimaliseren van uw fietsafstelling is niet alleen voor het verbeteren van de prestaties, maar ook voor het verhogen van het fietscomfort en het verminderen van klachten. De klachten hebben diverse oorzaken die met onze nieuwe apparatuur bekeken kunnen worden. Naast het correct afstellen op basis van de gemeten maten, kunt u deze afstelling op onze pasfiets ook live uitproberen. Uniek hierbij is de 3D Pedaling Analyzer, waarbij de druk en pedaalkracht verdeling tussen links en rechts precies gemeten kan worden. Bij gemeten verschillen gaan we dit gelijk trekken door middel van de juiste schoenplaat afstelling of zithoogte aanpassing. Dit leidt altijd tot prestatieverbeteringen met dezelfde inspanning. Mat behulp van de lasergestuurde XY tool wordt de zadelpositie en de maat achter de bracket optimaal gekopieerd op u eigen fiets.

Voor de juiste afstelling van uw huidige fiets of bij aanschaf van een nieuwe fiets, kunt u zich laten adviseren door een van onze Bikefitting specialisten.

Bikefitting apparaat Bikefitting apparaat met fiets

 

Team: Wagenberg 2-Wielers.

           Italworks Overasselt.

Over ons

Schoonenburgseweg 4, 6611 AB Overasselt
024 622 1305
Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 - zaterdag van 09.00 tot 17.00
[email protected]

Informatie

Back to top