CENTO1 HYBRID (2024)

De Wilier Cento1 Hybrid is een intelligente elektrische racefiets met pedaalondersteuning, die slechts 11,9 kilogram weegt. Deze fiets is ontworpen om de traditionele grenzen van het gebruik van een hoogwaardige racefiets opnieuw te definiëren, door de kenmerkende eigenschappen van Wilier Triestina producten te combineren met de geavanceerde intelligentie van het MAHLE 35+ systeem.

 4.900,00

Merk: Wilier
Artikelnummer: E109 Categorieën: , , , , , Tags: , , , ,

Belangrijke kenmerken van de Cento1 Hybrid zijn:

  • Lichtgewicht: Met een gewicht van slechts 11,9 kilogram zet de Cento1 Hybrid een nieuwe standaard in de categorie van e-road bikes.
  • Pedaalondersteuningssysteem: Het elektrische systeem vereist geen speciaal onderhoud, maar regelmatige controles worden aanbevolen om optimale pedaalefficiëntie te behouden.
  • Diagnostische Hulpmiddelen: De Ebikemotion-app biedt basisdiagnostische functies, terwijl geautoriseerde Wilier Triestina dealers beschikken over geavanceerde diagnostische tools.
  • Maximale Snelheid: De maximale snelheid met motorondersteuning is 25 km/u.
  • Gewicht van het Ondersteuningssysteem: Het ondersteuningssysteem weegt in totaal 3,7 kg, inclusief de batterij en de elektrische motor, wat het tot een van de lichtste systemen op de markt maakt.
  • Autonomie: De autonomie varieert afhankelijk van verschillende factoren, maar tests bevestigen dat het mogelijk is om tussen de 1000m en 2000m te klimmen, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de weg, met een batterijduur van meer dan anderhalf uur.
  • Ondersteuningsniveaus: Er zijn drie verschillende ondersteuningsniveaus beschikbaar, die allemaal kunnen worden aangepast via de eBikemotion-app.
  • Batterijniveau: Het batterijniveau kan worden gecontroleerd via de iWoc-indicator op de bovenbuis van het frame of via de Ebikemotion-app voor een nauwkeurige lezing.
  • Gebruik zonder Batterij: Het wordt afgeraden de batterij te verwijderen, maar de Cento1 Hybrid kan ook worden gebruikt met het assistentiesysteem uitgeschakeld.
  • Waterdichtheid: Het systeem is waterdicht en IP54 gecertificeerd, wat betekent dat het beschermd is tegen stof en spatwater uit elke hoek.

De Cento1 Hybrid vertegenwoordigt een fusie van Wilier Triestina’s race-erfgoed met de nieuwste e-bike technologie, waardoor een racefiets ontstaat die zowel krachtig als praktisch is voor een breed scala aan rijomstandigheden.

Code Uitvoering Wielset Prijs
E1095H0 SHIMANO 105 2X11 + MAHLE X35+ WILIER HY-NDR28AC 4.900,00 €