HYBRIDE

Special Price € 629,00

Normale prijs: € 698,00

Sale
-9%
Pontevecchio Tricolore Crop

Special Price € 499,00

Normale prijs: € 548,00

Hybride fietsen Wilier

De hybride fietsen van Wilier zijn uitermate geschikt voor mensen die dol zijn op fietsen. Net zoals de racefietsen, ATB’s en MTB’s van Wilier zijn ook de hynride fietsen van topkwaliteit. Bent u een fietsliefhebber en zoekt u een goede fiets voor de afstanden die u naar uw werk of school fietst? Dan is een Wilier hybride fiets zeer geschikt voor u!

Goedkope Wilier damesfietsen en herenfietsen

Het Italiaanse fietsmerk Wilier biedt zowel goedkope dames- als herenfietsen. De fietsen zijn voorzien van een strak Italiaans design en zijn van topkwaliteit. Bovenal zijn Wilier hybridefietsen zeer betaalbaar. U heeft al een Wilier fiets vanaf €548,-. Van moderne Asolo tot een kruising tussen een racefiets en een hybride fiets. Kortom, Wilier biedt fietsen voor verschillende doeleinden in alle prijsklassen.

Goedkope Wilier fiets online bestellen

Een Wilier fiets bestelt u eenvoudig en snel bij www.Italworks.nl, de Wilier webshop van Nederland. Naast een webshop met een zeer ruim assortiment heeft Italworks ook een Showroom in Overasselt (bij Nijmegen). In onze showroom vindt u meer dan 100 fietsen van het merk Wilier. In Overasselt kunt u terecht voor een uitgebreide bikefitting. Online bestellen kan uiteraard ook. Betalen kan op meerdere manieren en de fietsen worden na bestelling gelijk door Italworks verzonden. Heeft u vragen over het bestel of verzendproces of heeft u een vraag over een van onze producten? Aarzel niet en neem contact met ons op. Onze Wilier collectie liever in het echt bewonderen? Dat kan uiteraard ook! Maak een afspraak voor het bezoeken van onze showroom.

Over ons

Schoonenburgseweg 4, 6611 AB Overasselt
024 622 1305
Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 - zaterdag van 09.00 tot 16.00
[email protected]

Informatie

Back to top