GTR TEAM (2024)

De Wilier GTR Team racefiets wordt gekenmerkt door zijn lichte en responsieve eigenschappen, waardoor het een uitstekende keuze is voor racers. Tegelijkertijd biedt het comfort en veelzijdigheid voor degenen die van fietsen houden zonder stress. Dit maakt de GTR Team geschikt voor een breed scala aan gebruikers, van competitieve wielrenners tot liefhebbers die op zoek zijn naar een kwalitatieve fietservaring.

 2.050,00

Merk: Wilier
Artikelnummer: GTR TEAM DISC-1 Categorieën: , , , Tags: , , , ,

Enkele belangrijke aspecten van de GTR Team zijn:

  • Veelzijdigheid en Comfort: De fiets is ontworpen om zowel licht en snel te zijn voor racers, als comfortabel en veelzijdig voor recreatieve fietsers.
  • Totale Kabelintegratie: De GTR Team maakt gebruik van de beste oplossingen die ontwikkeld zijn voor top-end carbon racefietsen, waaronder een speciaal ontwerp van de stuurpen (Stemma S) die de kabels binnen het frame huisvest. Dit zorgt voor een strakke en elegante uitstraling.
  • Ruime Bandenclearance: De fiets is ontworpen om banden tot 32 mm te kunnen monteren in de schijfremversie, wat de veiligheid en het comfort tijdens het rijden verhoogt.

De GTR Team is beschikbaar in verschillende kleuren en configuraties, waaronder opties met schijfremmen en velgremmen, wat de aanpasbaarheid aan persoonlijke voorkeuren en rijomstandigheden verder vergroot.

Deze fiets belichaamt de essentie van het fietsen door een balans te bieden tussen prestatie en plezier, technologie en traditie, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor een breed spectrum aan fietsliefhebbers.

Code Uitvoering Wielset Prijs
E10751R SHIMANO 105 R7000 11s (DISC) SHIMANO RS100 2.050,00 €
E1155D1 SHIMANO 105 R7020 11s (RIM) SHIMANO RS171 2.500,00 €