JENA (2024)

De Wilier GTR Team racefiets wordt gekenmerkt door zijn lichte en responsieve eigenschappen, waardoor het een uitstekende keuze is voor racers. Tegelijkertijd biedt het comfort en veelzijdigheid voor degenen die van fietsen houden zonder stress. Dit maakt de GTR Team geschikt voor een breed scala aan gebruikers, van competitieve wielrenners tot liefhebbers die op zoek zijn naar een kwalitatieve fietservaring.

 3.100,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Enkele belangrijke aspecten van de GTR Team zijn:

  • Veelzijdigheid en Comfort: De fiets is ontworpen om zowel licht en snel te zijn voor racers, als comfortabel en veelzijdig voor recreatieve fietsers.
  • Totale Kabelintegratie: De GTR Team maakt gebruik van de beste oplossingen die ontwikkeld zijn voor top-end carbon racefietsen, waaronder een speciaal ontwerp van de stuurpen (Stemma S) die de kabels binnen het frame huisvest. Dit zorgt voor een strakke en elegante uitstraling.
  • Ruime Bandenclearance: De fiets is ontworpen om banden tot 32 mm te kunnen monteren in de schijfremversie, wat de veiligheid en het comfort tijdens het rijden verhoogt.

De GTR Team is beschikbaar in verschillende kleuren en configuraties, waaronder opties met schijfremmen en velgremmen, wat de aanpasbaarheid aan persoonlijke voorkeuren en rijomstandigheden verder vergroot.

Deze fiets belichaamt de essentie van het fietsen door een balans te bieden tussen prestatie en plezier, technologie en traditie, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor een breed spectrum aan fietsliefhebbers.

Code Uitvoering Wielset Prijs
E416YDW SHIMANO GRX 1×11 MICHE CONTACT 3.100,00 €
E416GMD SHIMANO GRX 1X12 MICHE GRAFF XL 3.600,00 €
E416VXD SRAM RIVAL XPLR AXS MICHE GRAFF XL 4.400,00 €
E416KDD CAMPAGNOLO EKAR MICHE GRAFF XL 4.700,00 €
E416FXD SRAM FORCE D1 XPLR AXS MICHE GRAFF XL 4.900,00 €

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “JENA (2024)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *