OCCASIONS

Goedkope Wilier ATB, MTB en racefietsen

Naast de modellen in onze outlet hebben wij ook speciale tweedehands Wilier racefietsen in de aanbieding. De goedkope Wilier fietsen zijn volledig gecheckt en voldoen aan de kwaliteitsnormen die u van Wilier gewend bent. Naast de goedkope tweedehands MTB Wilier fietsen bieden wij u ook tweedehands Wilier racefietsen en weekend fietsen van Wilier voor een aantrekkelijke prijs.

Wilier occasion persoonlijk voor u!

Ook wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze occasions kunt u in onze showroom rekenen op een uitgebreide bikefitting. Wij helpen u graag zodat u optimaal kunt genieten van uw Wilier occasion! Wanneer u heeft besloten om een tweedehands Wilier te kopen van hoogstaande kwaliteit, kunt u deze personaliseren met extra accessoires. Zo kunt u een nieuwe bidon kopen met Wilier bidonhouder, een luxe zadeltas of een Buff kopen, waarmee u uw nieuwe aanschaf kunt afmaken.

Wilier kleding voor bij uw tweedehands fiets

Naast uw tweedehands fiets zijn goedkope kleding en schoenen ideaal om uw sportoutfit af te maken. In onze outlet vindt u Wilier kleding en schoenen tegen aantrekkelijke prijzen. Wilt u toch liever de allernieuwste Wilier kleding? Dat is uiteraard ook mogelijk. Italworks biedt voor ieder wat wils; neem dan een kijkje voor de nieuwste Wilier kleding.

Over ons

Schoonenburgseweg 4, 6611 AB Overasselt
024 622 1305
Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 - zaterdag van 09.00 tot 16.00
[email protected]

Informatie

Back to top