Beschikbaar via nabestelling

Wilier 101X MTB

Het doel van het 101X project was het bereiken van een super lichte crosscountry MTB. De Wilier 101X MTB maakt gebruik van bekende technologie en styling van andere modellen, die het logo’s van Wilier een cult-status op de weg hebben gegeven. Daarom vindt u veel van de kenmerken van de Zero.7 en Cento1 serie in de 101X MTB.

 1.699,00

Artikelnummer: E021 Categorieën: , Tags: ,

Het valt niet te ontkennen dat Wilier Triestina racen in haar DNA heeft. Het maken van lichte, snelle en goed presterende fietsen is zelfs in de offroad wereld zijn essentie geworden. Het doel van het 101X project was het bereiken van een super lichte crosscountry MTB. De Wilier 101X MTB maakt gebruik van bekende technologie en styling van andere modellen, die het logo’s van Wilier een cult-status op de weg hebben gegeven. Daarom vindt u veel van de kenmerken van de Zero.7 en Cento1 serie in de 101X MTB.

De Wilier 101X MTB is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, afgemonteerd met Shimano of SRAM 1 x 12 Speed componenten. Ook zijn er wielsets van Shimano of Miche gemonteerd.

Bekijk ook zijn grotere broer de Wilier 110X.