wilier_110fx_cv_h6
wilier_110fx_cv_h3

Wilier 110FX mountainbike

Wilier Triestina 110FX mountainbike, innovatie is een onomkeerbaar proces: het scala van de off-road fietsen wordt nog versterkt door de nieuwe mountainbike. De lichtste full-suspend mountainbike die Wilier Triestina heeft ooit ontwikkeld. Behendig op de beklimmingen en nog stabieler downhill dankzij de hagelnieuwe geometrie, laag gewicht en geavanceerde technologie.

Nummer: E023

 3.999,00

Artikelnummer: E023 Categorieën: , , Tags: ,

Wilier 110FX mountainbike. Een Wilier Triestina innovatie is een onomkeerbaar proces: het scala van de off-road fietsen wordt nog versterkt door de nieuwe Wilier 110FX mountainbike. De lichtste full-suspend cross-country mountainbike die Wilier Triestina heeft ooit ontwikkeld. Behendig op de beklimmingen en nog stabieler downhill dankzij de hagelnieuwe geometrie, laag gewicht en geavanceerde boost technologie. De 110FX biedt zelfs de meest veeleisende rijder een uniek gevoel in het zadel.
Kortom een perfecte mountainbike. Met deze mountainbike de beroemde Cape Epic wedstrijd in Zuid-Africa gewonnen.

Het Frame
De breedte van de achternaaf is verhoogd tot 148mm, de standaard boost. Hierdoor beschikt het frame over een grotere ruimte waardoor zelfs bredere banden tot zelfs 2.3″ gemonteerd kunnen worden. Verder is de geometrie van de frame  is ook verbeterd. Zo zijn de driehoeken veel kleiner geworden dan bij het vorige model, de 101 FX. Mede hierdoor is er een grotere wendbaarheid van de mountainbike verkregen.

Gewicht
Het 60TON carbon monocoque frame weegt slechts 1690 gram in de frame maat M.

Kabelgeleiding
De interne kabelgeleiding is volledig herzien. Zo zijn de remleidingen, de leidingen van de achterste schokdemper en de versnelling kabel geheel intern ondergebracht. Hierdoor is de 110FX geschikt voor afmontage met alle gangbare groepen van de bekende merken.

De Wilier 110 FX mountainbike is leverbaar in de maten S – M – L – XL.
Een perfect Italiaans design en in drie mooie uitvoeringen leverbaar.
H2 : Zwart / Orange Matt & Glossy
H6:  Zilver / Orange Glossy

Bekijk ook de hardtail uitvoering de Wilier 110X

Neem contact met ons of bezoek onze winkel in Overasselt voor uitgebreide info over alle uitvoeringen.

Nummer: E023