110x_cv_x10
110x_cv_x11_bis

Wilier 110X

Wilier 110X mountainbike, sportieve mountainbike voor het ruige werk. Verkrijgbaar in twee moderne designs met sportieve kleuren. Verder beschikbaar afgemonteerd met diverse componenten van onder andere Shimano of SRAM.

Nummer: WL020

 3.599,00

Artikelnummer: WL920 Categorieën: , , Tags: ,

Wilier 110X mountainbike, sportieve mountainbike voor het ruige werk. Een Wilier Triestina innovatie is een onomkeerbaar proces met als resultaat de nieuwe Wilier 110X mountainbike. De lichtste hardtail cross-country mountainbike die Wilier Triestina heeft ooit ontwikkeld. Behendig gedurende de downhill en stabieler in de beklimmingen dankzij de hagelnieuwe geometrie. Een bijzonder laag gewicht en geavanceerde boost technologie. De 101X biedt zelfs de meest veeleisende rijder een uniek plezier.

Frame:
De breedte van de achternaaf is verhoogd naar 148mm waardoor de ontstane grotere ruimtes kunnen er banden tot 2.3″ gemonteerd worden. Daarnaast is ook de geometrie van het frame sterk verbeterd en geoptimaliseerd. Door de toepassing van 60 Ton’s carbon is het gewicht van het frame ook sterk verminderd.
Als het gaat om het selecteren van de versnellingen, is de 110X zeer veelzijdig. Dankzij de verwijderbare steun voor voorderailleur, kan de configuratie van de fiets gemakkelijk gewijzigd worden. Er kan zo  een enkel of een dubbel voorblad gebruikt worden.

Gewicht:
Het 60TON carbon monocoque frame weegt slechts 1070 gram in de frame maat M. Daarnaast is het frame meer dan voldoende stijf voor het echte ruige werk.

Maten:
Frame is leverbaar in de maten: XS – S – M – L – XL.

Designs en kleuren:
X10: Black / Orange Glossy
X11:  Black / Green Matt & Glossy

Afmontage:
Middels de montage met de nieuwste componenten van Shimano of SRAM is deze mountainbike up to date. Ook zijn er voor deze Wilier 110X mountainbike diverse merken wielsets beschikbaar.

Bekijk ook de full suspension uitvoering de Wilier 110FX

Neem contact met ons op of kom langs bij onze winkel. Wij kunnen u informeren over alle beschikbare uitvoeringen.

Nummer: WL020