e803xn_cv
e803xn_geo_image
e803xn_geo_table

Wilier E803XN E-MTB

De Wilier E803XN E-MTB, afgemonteerd met Shimano STEPS MTB onderdelen biedt de garantie voor plezier voor iedereen.  Hierdoor kunt u nieuwe terreinen en horizonnen ontdekken. De nieuwe Wilier Triestina Endurance E-Bikes serie biedt fietsers met verschillende fysieke capaciteiten en vaardigheden meer fietsplezier.

 2.800,00

Artikelnummer: E957C Categorieën: , , , Tags: ,

De Wilier E803XN E-MTB afgemonteerd met Shimano STEPS MTB onderdelen staat garant voor fietsplezier voor iedereen. Geeft de mogelijkheid om nieuwe terreinen en horizonnen te verkennen. De Wilier Triestina E-MTB E803 collectie speciaal ontworpen voor fietsers met verschillende fysieke capaciteiten en vaardigheden.
De Shimano STEPS MTB aandrijfgroep is klein, maar heeft een krachtige 70Nm wiel-koppel, is ontworpen om u bij te staan tijdens het fietsen. Fietsplezier zonder stress. De compactheid van de aandrijving geeft de E803 hetzelfde gevoel en wendbaarheid van een normale MTB. De Q-factor (de afstand tussen pedaal bevestigingspunten aan de cranks) is exact hetzelfde als bij de DEORE XT crank. Dit geeft een prettig natuurlijk gevoel. Bergop rijden was nog nooit zo leuk en zo moeiteloos, de afdalingen gaan nog beter.

Bekijk ook de gehele E-MTB collectie Wilier Triestina Endurance E-Bikes.
De Wilier E803XN E-MTB heeft ook een grotere broer Wilier E803TRB E-MTB.

Kleur

Maat

, , ,

Merk