Uitverkocht

Wilier Jaroon 105

De Wilier Jaroon 105  heeft een stalen frame speciaal ontwikkeld voor gebruik op gravel- en bospaden. Een hoge kwaliteit frame, gelast via een speciale techniek die alle lasnaden verbergt.

Nummer: E9131

 2.300,00

Artikelnummer: E9131 Categorieën: , Tags: ,

De Wilier Jaroon 105 heeft een stalen frame dat speciaal ontwikkeld is voor gebruik op ruwe ondergrond zoals gravel en bospaden. Een hoge kwaliteit frame, gelast via een speciale techniek van Wilier  die alle naden naar binnen verbergt. Hierdoor krijgt het frame een bijzonder mooi en strak uiterlijk. Verder is de fiets voorzien van een carbon monocoque vork. Frame en vork zijn beide voorzien voor de montage van flat-disc remmen met een diameter van 160 mm. De wielen worden gemonteerd via het zogenaamde thru-axle systeem. Om het comfort op de ruwe ondergrond te vergroten is er een 27,2 mm zadelpen geplaatst. Verder is het mogelijk om 42 mm brede banden te monteren. Voor nog meer comfort. De Wilier Jaroon is verder in leverbaar afgemonteerd met verschillende onderdelen.

Specificaties van de Wilier Jaroon 105 :
Afmontage groep: Shimano 105  2 x 11 speed.
Wielset : Wilier DD28 Thru-Axle + QR.
Crankstel: Shimano RS500 46 – 36 Tanden.

Verder beschikken wij over het Shimano Bike-fitting systeem waarmee we de fiets perfect afstellen op uw maten. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Nummer: E9131

Uitvoering

Kleur

Maat

, , ,

Merk