Beschikbaar via nabestelling

Wilier Jaroon GRX 2×11

De Wilier Jaroon GRX 2×11 heeft een stalen frame speciaal ontwikkeld voor gebruik op gravel- en bospaden. Een hoge kwaliteit frame, gelast met een speciale techniek die alle lassen naar binnen verbergt.

Nummer: E013W

 2.300,00

Artikelnummer: E013W Categorieën: , Tags: ,

De Wilier Jaroon GRX 2×11 heeft een stalen frame speciaal ontwikkeld voor gebruik op gravel- en bospaden. Een hoge kwaliteit frame, gelast met een speciale techniek van Wilier die alle lassen naar binnen verbergt. Hier krijgt het frame een bijzonder strak uiterlijk. Vork en frame zijn beide voorzien voor de montage van flat-disc remmen met een diameter van 160 mm. De wielen worden gemonteerd via het zogenaamde thru-axle systeem. Om het comfort op de ruwe ondergrond te vergroten is er een 27,2 mm zadelpen geplaatst. Verder is het mogelijk om 42 mm brede banden te monteren. Voor nog meer comfort. De Wilier Jaroon is verder nog leverbaar afgemonteerd met verschillende groepsets.

Specificaties van de Wilier Jaroon GRX 2×11:
Afmontage groep: Wilier GRX 2 x 11 speed.
Wielset : Wilier DD28 Thru-Axle + QR.
Crankstel: Shimano GRX FC-RX600 46 – 30.

Design en kleuren:
J11 = Olive Green Glossy.
J12 = Spring Grey Glossy.

Tevens beschikken wij over het Shimano Bike-fitting systeem waarmee we de fiets exact naar uw maten kunnen afstellen. Neem gerust contact met ons op of kom je overtuigen in onze winkel in Overasselt.

Nummer: E013W