Op voorraad

Wilier triestina hybrid

  • Ultieme hybride fiets
  • Aluminium frame met carbon voorvork
  • Recht stuur met sportieve zithouding
  • Shimano GRX 1×11-speed afmontage
  • Mahle eBikemotion X35+ achterwielmotor
  • Volledig geïntegreerde 250 Wh accu
  • Hydraulische schijfremmen
  • 33 mm brede Vittoria Terreno Mix banden

 3.450,00

Categorieën: , ,

De Wilier Triestina Hybrid GRX past bij jou als…

Je op zoek bent naar een hybride fiets die jou lekker snel van A naar B brengt. Je vindt fietsen helemaal niet erg, maar je wil wel snel overal kunnen komen. Daarom ben je op zoek naar een sportieve fiets, maar dan het liefst ook met extra elektrische ondersteuning. Deze wil je graag gebruiken voor wanneer je flinke tegenwind hebt of voor een steile heuvel, maar als je het niet nodig hebt wil je gewoon zelf comfortabel kunnen trappen. Binnen de hybride fietsen is de Triestina Hybrid GRX de ultieme hybride fiets door de sportieve zithouding, subtiele ondersteuning die eigenlijk onzichtbaar is, de Shimano GRX afmontage en de brede Vittoria Terreno Mix banden.

Wat maakt de Wilier Triestina Hybrid GRX uniek?

Je zou het absoluut niet zeggen als je de fiets ziet, maar deze Triestina Hybrid GRX van Wilier is een elektrische fiets. De motor en accu zijn volledig in de fiets weggewerkt en zijn haast onopmerkbaar als je naar de fiets kijkt. Als je op de fiets zit kun je echter wel genieten van comfortabele ondersteuning. Deze fiets is eigenlijk opgebouwd rond het frame voor gravelbikes, waardoor dit een enorm veelzijdige hybride fiets is geworden die comfort en prestaties moeiteloos combineert. Hierdoor kun je zowel op verharde als op onverharde wegen comfortabel fietsen met deze bolide.

Aluminium frame en carbon voorvork 

Het frame van de fiets is gemaakt van stevig aluminium, terwijl de voorvork is gemaakt van lichtgewicht carbon. Dit carbon houdt het gewicht van de fiets laag, maar heeft ook een dempende werking. Het carbon vangt trillingen en schokken van oneffenheden op, waardoor jij minder snel last krijgt van vermoeide handen en armen en dus ook langer comfortabel op de fiets kunt zitten.

Recht stuur

Anders dan een doorsnee (elektrische) gravelbike is deze hybride fiets voorzien van een recht stuur in plaats van het traditionele racestuur. Dat zorgt ervoor dat de fiets wel een sportieve uitstraling heeft, maar niet zo erg als bij een gravelbike. Daardoor is de fiets ook toegankelijker voor dagelijks gebruik en de fiets misstaat absoluut niet in de stad.

Shimano GRX afmontage

De Shimano GRX afmontage is specifiek ontworpen voor gebruik op gravelbikes. Deze groep kan goed tegen het ruigere gebruik en presteert ook uitstekend onder druk. Met de 1×11 versnellingen heb je een groot schakelbereik en kun je voor alle omstandigheden een juist verzet vinden.

De hydraulische schijfremmen bieden veel remkracht die gemakkelijk te doseren is. Met deze remmen kun je erop vertrouwen dat je binnen de kortste keren weer stil staat wanneer dat nodig is.

Mahle eBikemotion X35+ achterwielmotor

Het belangrijkste onderdeel van een elektrische fiets is natuurlijk de motor. Deze Triestina Hybrid GRX is uitgerust met een Mahle eBikemotion X35+ achterwielmotor. Deze achterwielmotor biedt krachtige en natuurlijke ondersteuning voor wanneer je een steile heuvel moet beklimmen. De 250 Wh accu is in het frame weggewerkt en valt helemaal niet op. Met 250 Wh heb je geen enorm capaciteit en dus ook geen enorme actieradius, maar als je de motor alleen gebruikt wanneer je hem echt nodig hebt kun je alsnog een flinke tocht maken op een volle accu. Eventueel kun je nog een extra accu van 210 Wh aanschaffen die aan de zadelbuis gemonteerd kan worden. Op die manier kun je je actieradius vergroten.

Via het iWoc bedieningspaneel op het stuur pas je gemakkelijk de ondersteuningsstand van de motor aan. De motor biedt 4 verschillende standen en heeft ook loopondersteuning.

Brede Vittoria Terreno Mix banden

Als je ook op onverharde paden wil rijden is het essentieel dat je hier de juiste banden voor hebt. Dat betekent banden die lekker breed zijn en veel grip bieden. Dat doen ze Vittoria Terreno Mix banden zeker: de banden hebben een breedte van 33 mm en hebben noppen van verschillende vormen en hoogtes voor de beste grip onder alle omstandigheden.

Al met al is de Wilier Triestina Hybrid GRX de ultieme combinatie van gravelbike, hybride fiets en elektrische fiets in één. De fiets is daarmee een alleskunner die perfect geschikt is voor sportieve en avontuurlijke fietsers die ook gebruik willen kunnen maken van elektrische ondersteuning wanneer dat nodig is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wilier triestina hybrid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *