ADLAR HYBRID (2024)

De Wilier Adlar Hybrid is een elektrische gravelbike die avontuur en technologie combineert, beginnend bij een prijs van €7.000,00. Deze fiets is de natuurlijke ontwikkeling van Wilier’s gravelplatform, gericht op avontuur, met de toevoeging van de centrale TQ HPR50 motor. Dit complete aandrijfsysteem weegt slechts 3,9 kg en biedt 50 Nm koppel en een piekvermogen van 300 W, wat zorgt voor een soepele trapactie zonder schokken.

 7.000,00

Merk: Wilier
Artikelnummer: E109-1 Categorieën: , , , , ,

Enkele belangrijke kenmerken van de Adlar Hybrid zijn:

  • Veelzijdigheid: Ontworpen voor lange afstanden, alleen of met gezelschap, weg van verkeer en de drukte van het moderne leven. De fiets is uitgerust om alles mee te nemen wat je nodig hebt voor je avontuur.
  • TQ HPR50 e-bike systeem: Het bereik van dit systeem hangt af van verschillende factoren zoals het terrein, het niveau van ondersteuning, het totale gewicht dat je meedraagt, en externe factoren zoals temperatuur. De software houdt rekening met deze en vele andere factoren en berekent de resterende batterijduur op basis van het rijdersprofiel.
  • Compatibiliteit met verende voorvorken: De Adlar Hybrid is compatibel met enkele van de modernste verende voorvorken op de markt, zonder dat dit de uiteindelijke geometrie van de fiets in gevaar brengt.
  • Mogelijkheid tot montage van spatborden: De fiets kan worden uitgerust met Wilier Triestina spatborden die compatibel zijn met het ontwerp van de fiets en dragers.
  • Wielmaat: Het TQ-HPR50 systeem meet snelheid door de omtrek van het achterwiel te vermenigvuldigen met het aantal omwentelingen. Het veranderen van de wielmaat kan de werkelijke snelheid illegaal maken. De software is ingesteld voor de standaardwielen van elke fiets en kan niet worden gewijzigd.
  • Montage van een voorderailleur: De Adlar Hybrid is niet ontworpen voor de montage van een voorderailleur, waardoor het onmogelijk is om een dubbel crankstel te monteren.
  • Montage van dragers: Dragers kunnen op de fiets worden gemonteerd met behulp van de meegeleverde bevestigingspinnen.
  • Bikepacking kit: Setups die de bikepacking kit bevatten, omvatten de voor- en achterdrager, de bevestigingspinnen en een set van 4 tassen.
  • Eerste gebruik: Het is belangrijk om de batterij volledig op te laden voordat je de e-bike voor de eerste keer gebruikt.
  • Smartphoneconnectiviteit: Ja, via ANT+. Daarnaast kun je je fiets via Bluetooth verbinden met de TQ E-Bike App om bijvoorbeeld de motortuning aan te passen.

De Adlar Hybrid is ontworpen voor fietsers die het avontuur willen aangaan, ongeacht de afstand of bestemming, met de technologie en ondersteuning die nodig zijn om verder, hoger en langer te rijden.

Code Uitvoering Wielset Prijs
E438GJH SHIMANO GRX 12S + TQ HPR50 MICHE 966H 7.000,00 €
E438XBH SHIMANO XT 1×12 + TQ HPR50 MICHE 966H 7.100,00 €
E438GJHP SHIMANO GRX 12S + TQ HPR50 + KIT BIKEPACKING MICHE 966H 7.500,00 €
E438VTH SRAM RIVAL XPLR GX MULLET + TQ HPR50 MICHE 966H 7.900,00 €