-36%

JAREEN (2024)

De Wilier Jareen is een gravelbike met een frame van dubbelgebutst 6061 aluminium, specifiek ontworpen voor de gravelwereld. Dit model is gebouwd in de stijl van Wilier Triestina, met geïntegreerde bekabeling in het frame, een balhoofdbuis met verschillende diameters, en een zadelpen met een diameter van 27,2 mm voor meer comfort. Het frame is ook uitgerust met een flat mount schijfremsysteem en een vork met steekas.

 

Fiets ophalen in winkel

Oorspronkelijke prijs was: € 1.850,00.Huidige prijs is: € 1.175,00.

Merk: Wilier
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Enkele belangrijke kenmerken van de Jareen zijn:

  • Veelzijdigheid: Het frame is ontworpen om spatborden en voor- en achterdragers te monteren, waardoor de fiets geschikt is voor zowel dagelijkse ritten als langere bikepacking avonturen. De frame- en voorvorkbandenruimte is tot 42mm, wat de mogelijkheid biedt om bredere banden te monteren voor extra comfort en grip op onverharde wegen.
  • Comfort: De keuze voor een 27,2 mm diameter zadelpen draagt bij aan het absorberen van trillingen van ruwe ondergronden, wat het comfort tijdens lange ritten verhoogt.
  • Stijl en Functionaliteit: De Jareen combineert de traditionele esthetiek van Wilier Triestina met moderne functionaliteiten zoals geïntegreerde bekabeling en een flat mount schijfremsysteem, wat resulteert in een strakke en functionele gravelbike.

Met een startprijs van €1.850,00 biedt de Jareen een toegankelijke optie voor fietsers die de veelzijdigheid van een gravelbike willen ervaren zonder in te leveren op de kwaliteit en stijl waar Wilier Triestina om bekend staat.

Code Uitvoering Wielset Prijs
E214Y SHIMANO GRX 2X10 WILIER DD28 THRU-AXLE + QR 1.850,00 €