JAROON (2024)

De Wilier Jaroon is een gravelbike met een stalen frame, speciaal ontworpen voor de gravelwereld. Het frame is van hoge kwaliteit en wordt gekenmerkt door een speciale lastechniek die al het lasmateriaal aan de binnenkant verbergt. Dit resulteert in een schoon uiterlijk van het frame, waarbij de lasnaden vlekkeloos zijn.

 2.550,00

Merk: Wilier
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

belangrijke kenmerken van de Jaroon zijn:

  • Technologische Kenmerken: Het frame is uitgerust met een achterste steekas, een differentieel diameter balhoofdbuis, een 27,2 mm diameter zadelpen voor meer comfort, een flat mount schijfrem systeem, een racestuur met 12° flare-out en een monocoque carbon voorvork met steekas.
  • Veelzijdigheid: Voor maximale veelzijdigheid is het frame ontworpen om spatborden en voor- en achterdragers te monteren. De frame- en voorvorkbandenruimte is tot 42mm.
  • Materiaal: Het frame is gemaakt van staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een unieke rijervaring, met name op gravelwegen.

De Jaroon is dus een veelzijdige gravelbike die technologie en traditioneel vakmanschap combineert, waardoor het een uitstekende keuze is voor avonturiers die op zoek zijn naar een betrouwbare en stijlvolle fiets voor hun verkenningen op en naast de weg.

Code Uitvoering Wielset Prijs
E013Y SHIMANO GRX 1X11 WILIER DD28 THRU-AXLE 2.550,00 €
E013W SHIMANO GRX 2X11 WILIER DD28 THRU-AXLE 2.600,00 €