-20%
jena_hy_cv_y8

JENA HYBRID (2024)

De Wilier Jena Hybrid is een elektrische fiets met een carbon monocoque frame en vork, ontworpen voor veelzijdigheid en prestaties op zowel de weg als onverharde paden. De geometrie van het frame is vergelijkbaar met die van de niet-elektrische Jena, wat zorgt voor een prestatiegerichte endurance rit gecombineerd met een comfortabele positie voor lange uren in het zadel.

Ophalen in winkel.

Oorspronkelijke prijs was: € 4.700,00.Huidige prijs is: € 3.750,00.

Merk: Wilier
Artikelnummer: JENA HYBRID DROPBAR Categorieën: , , , , Tags: , ,

Enkele belangrijke kenmerken van de Jena Hybrid zijn:

  • Lichtgewicht Ondersteuning: De enige toevoeging aan de traditionele configuratie is de achternaaf met daarin de 40 Nm Ebikemotion motor om het trappen te ondersteunen. De motor wordt gevoed door een 250 Wh batterij die perfect geïntegreerd is in de onderbuis van het frame.
  • Traditionele Componenten: De Jena Hybrid is uitgerust met traditionele componenten zoals hydraulische schijfremmen, een 11-speed transmissie, en carbon of aluminium velgen.
  • Systeemcontrole: De bediening van het systeem (aan, uit en monitoring) wordt geregeld door de iWoc-knop op het stuur, waarmee de rijder verschillende ondersteuningsmodi van de Jena Hybrid kan kiezen.
  • Onderhoud en Gebruik: Het elektrische systeem vereist geen speciaal onderhoud, maar regelmatige inspecties worden aanbevolen om optimale pedaalefficiëntie te behouden.
  • Waterdichtheid: Het systeem is waterdicht, waardoor de Jena Hybrid ook in de regen gebruikt kan worden.
  • Maximale Snelheid: De maximale snelheid met motorondersteuning is 25 km/u.
  • Batterijduur: De gegarandeerde autonomie varieert afhankelijk van verschillende factoren zoals rijstijl, ondersteuningsniveau, gewicht van de gebruiker, helling van de route en trapvaardigheid. Met een volle batterijlading kan men meer dan anderhalf uur bergop rijden.
  • Ondersteuningsniveaus: Er zijn drie verschillende ondersteuningsniveaus, die kunnen worden aangepast via de eBikemotion-app.
  • Gewicht van het Ondersteuningssysteem: Het pedaalondersteuningssysteem weegt 3,7 kg, inclusief de batterij en elektrische motor, waardoor het een van de lichtste systemen op de markt is.

De Jena Hybrid combineert de prestaties van een traditionele racefiets met de voordelen van elektrische ondersteuning, waardoor het een ideale keuze is voor fietsers die op zoek zijn naar extra ondersteuning tijdens lange ritten of het verkennen van nieuwe terreinen.

Code Uitvoering Wielset Prijs
E122GF0 SHIMANO GRX 1X11 + MAHLE X35+ WILIER HY-NDR28AC 4.700,00 €